I 10km – 5km nocturno de Mutxamel (14-Septiembre-2013)

Per a mi esta seria una sessió especial, mes llarga, que començava en el Campello, arribava a Mutxamel i continuava amb els 10 km de carrera oficial de la localitat. Una sessió de 15 km en total que completava la suma de km setmanals.

IMG-20130915-WA0003

Vaig eixir de l’estació d’El Campello a les 7 de la vesprada, pujant a la general, passant pel punt de trobada habitual i arribant a la zona del Salt (1a rotonda abans de l’entrada a Mutxamel), on tenia el meu cotxe, a la 19:30 però no havia comptat que des d’esta posició fins a l’ajuntament hi ha quelcom mas de 1 km i amb la motxilla-pancarta a costes vesprada 10 minuts mes. En fi, sempre pot sorgir algun imprevist. Finalment amb l’ajuda dels companys de A To drap, mentres jo arreplegava el meu dorsal i tornava al meu cotxe amb la camiseta i un test que ens van regalar, ells col·locaven la famosa pancarta de a to drap “ESTEM CORRENT, TORNAREM PER A MENJAR”. Així quedava tot disposat per a la foto oficial del nostre grup sobre les 20:15.

A les 20:30 comença la carrera i isc en una posició retardada i lentament. A mesura que avança la carrera em vaig trobant millor (km 4) i recobert per una espècie de pel·lícula de suor combinada amb la frescor de la nit, tom corregudeta amb ritmes curts i llargs, em va situar en bona posició i acabe una gran carrera. Menció especial als organismes de protecció civil que en alguns trams solitaris i poc il·luminats estaven d’indicatiu amb llums i també menció a l’avituallament de final de carrera compost per cocacola, fanta llima, meló i plàtan.

Salutacions amics, ser feliços i fins a la pròxima.

 

 

 

Enlaces sobre esta prueba

Nombre Categoría Tiempo Puesto General Puesto Categoría
Juan Enrique VETERANO B 0:38:38 32 10
Juan Carlos VETERANO B 0:39:09 39 13
Pili VETERANA B 0:42:04 64 1
Ramón A. VETERANO E 0:47:52 145 7
José Ginés VETERANO C 0:48:17 152 15
Rafa S. VETERANO C 0:48:30 153 16
Gosa VETERANO B 0:52:06 197 44

4 pensamientos en “I 10km – 5km nocturno de Mutxamel (14-Septiembre-2013)

  1. Increíble como estáis , con estos tiempos que estáis haciendo nada más empezar os auguro una gran temporada a todos , y ya no os digo los que habéis bajado de 40 , pa cagarse , enhorabuena de corazón a todos que ganas tengo de ponerme un dorsal y sudar esa camiseta

  2. Increíble como estáis , con estos tiempos que estáis haciendo nada más empezar os auguro una gran temporada a todos , y ya no os digo los que habéis bajado de 40 , pa cagarse , enhorabuena de corazón a todos que ganas tengo de ponerme un dorsal y sudar esa camiseta

  3. En un santiamén te tenemos delante marcando el ritmo como en ti es habitual. Gracias especiales a Pili, sin ella na de ña. ;))

Los comentarios están cerrados.